Välj en sida

…en fenomenal styrka i att möta människor

Jag värnar om det personliga i mina kontakter med dina blivande kunder. Jag jobbar under ditt varumärke när vi samarbetar.

  • Jag kan coacha säljare/säljorganisationer
  • Dra igång säljprojekt
  • Sparka in dörrar, dvs ringa de kontakter som många tycker är jobbiga.
  • Jag kan ”skryta” om dig och ditt företag
  • Älskar att bolla entreprenörstankar

Jag älskar mitt jobb! Och jag älskar människor!

Alla är människor och varje gång jag ringer en ny kontakt är jag nyfiken på vem den personen är som jag kontaktar just den gången. Jag har alltid älskat människor, från att ha jobbat som pedagog med barn, ungdomar och deras föräldrar i 15 år till att sedan 1993 jobbat som säljare och marknadsförare på olika positioner och företag till i egenskap av konsult sedan 2012 driva Miss Sales.

Maila mig på elisabeth@misssales.com med rubriken ”kontakta mig jag är nyfiken” tillsammans med dina kontaktuppgifter så ringer jag upp dig inom de närmaste 2 helgfria dagarna.

Förebilder och möjligheter

Min mamma har sen jag var liten varit en stor förebild. Men sin vänlighet till alla och med en förmåga att alltid tänka positivt spred hon alltid glädje.

Det finns flera företagare som jag har som förebilder; Ingvar Kamprad, Thomas Ek, Therese Albrechtson är drivna entreprenörer som alltid ser möjligheter.

Genom att fokusera på möjligheter istället för omöjligheter blir världen lite roligare. Säg inte nej förrän du tänkt en vända till. det kan finnas en möjlighet även med det som tycks omöjligt. Hellre FFF, Fort, Framåt och ibland Fel än att inget händer.

 

Kontakta Oss
Besöksadress
Bjäredalsvägen 436
269 72 Förslöv
Telefon 0763-19 44 77
mail elisabeth@misssales.com